Kontaktujte nás: 0905 418 507 | klubrodicov.vajnory@gmail.com

VITAJTE NA STRÁNKE KLUBU RODIČOV A DETÍ - VAJNORY

P o d p o r t e n á s v n a š i c h a k t i v i t á c h ...

2022 BRIGÁDA - ČISTÍME POZEMOK PRE NOVÉ DETSKÉ IHRISKO

Včerajší deň bol super :)  Vďaka šikovným mamičkám a tatinkom z lokality Šinkovské sa nám podarilo spoločnými silami vyčistiť náš nový prenajatý pozemok (na roku ulíc príjazdná a Pri mlyne) a pripraviť ho na budovanie nového detského ihriska. Pozemok sme si prenajali ešte koncom minulého roka ako Klub rodičov a detí – Vajnory od Vajnorského urbáru, aby sme na ňom mohli na jar vybudovať nové detské ihrisko, ktoré rodinám zo Šinkovského poslúži ako náhrada za to zrušené.

Veľmi nás potešilo, že aj napriek tomu, že sme pôvodne očakávali veľkú zimu, počasie sa nám vydarilo na výbornú. Slniečko sa prejavilo aj na našej super nálade, vďaka čomu sa nám podarilo za krátky vyzbierať všetky odpadky, vyhrabať staré lístie, odstrániť náletové dreviny a ošetriť stromy. Po dobre vykonanej práci sme si dobili energiu dobrým gulášikom a deti si pochutili na šiškách.

Na záver by sme radi za pomoc a podporu poďakovali predsedovi pozemkového spoločenstva Petrovi Jaslovskému, ktorý nám ako zástupca urbáru pozemok na ihrisko prenajal.